Bibliotheek Schiedam

Bibliotheek Schiedam heeft OVP benaderd met de vraag om haar corporate video te maken. De video dient als voorlichtingsmiddel naar de verschillende doelgroepen van de bibliotheek. Met de video bereikt de Bibliotheek Schiedam vier doelgroepen: alle 80.000 inwoners van Schiedam, mensen met beperkte basisvaardigheden, samenwerkingspartners en gemeenten, wethouders, en andere subsidieverstrekkers. De Bibliotheek Schiedam als ‘thuishaven’ laten zien, is een centraal thema in deze video.

 

In een sfeervolle video van 5 minuten tonen we de verschillende vestigingen van de Bibliotheek Schiedam. We laten zien hoe ze eruit zien, welke medewerkers er werken en wat zij belangrijk vinden aan hun werk. Ook geven wij inzicht over de cursussen voor laaggeletterden en anderstaligen, tabletcursussen voor ouderen, en diverse workshops die de Bibliotheek Schiedam aanbiedt. In beeld en verhaal laten we zien hoe maatschappelijk relevant de programmering van de bibliotheek is en hoe zij bijdraagt aan een nog mooier Schiedam.

 

Ook produceren we een tweemaandelijkse vlog over actuele evenementen binnen de Bibliotheek Schiedam.

 

We geven mee dat iedereen zich welkom voelt in de bibliotheken, met de nadruk op iedereen, en zoomen in op de blijdschap en het voldane gevoel van zowel de medewerkers als de bezoekers.

 

Credits

Productie: Dženita Čamo
Script: Puck Wouters en Dženita Čamo
Regie: Oscar Langerak
Styling en visagie: Kek
Camera en grading: David de Bruijn
Edit: Vincent Smit
Audionabewerking: Dennis van Rijswijk