David de Bruijn – Videograaf bij Online Video Producties

Hey, ik ben David! Sinds 2020 werk ik al als een freelance videograaf, en sinds een tijdje werk ik ook veel samen met Online Video Producties. Ik ben voor het eerst in contact gekomen met OVP tijdens een productie van OPEN Rotterdam genaamd ‘History Matters’, en heb vanaf dat moment nog veel vaker voor OVP gewerkt als videograaf en colorist.

Ik ben een nieuwsgierig persoon die multidisciplinair beoefend is en veel professionele ervaring heeft in al deze verschillende disciplines. Denk daarbij natuurlijk aan camerawerk, maar bijvoorbeeld ook aan montage en kleurencorrectie en -grading. Daarnaast heb ik ook een achtergrond in marketing, waardoor ik werk kan leveren dat niet alleen kwalitatief goed is, maar ook goed klikt met de klant.

Verder hou ik ervan om buiten mijn werk om tijd te besteden met mijn familie. Ook ben ik een enthousiast sporter, of het nou gaat om voetbal, padel of fitness!

Benieuwd bij welke projecten ik heb geholpen bij Online Video Producties? Bekijk dan hier ons portfolio.