Over Online Video Producties

team-ovp-4kant.jpg

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties. Tijdens videoproducties werken wij doelgericht, volbrengen wij projecten naar tevredenheid en behalen wij strategische doelen voor onze opdrachtgevers.

Samen hebben wij een gedeelde passie voor alle vormen van online video. Zo hebben we alles in huis om animaties, e-learnings, reportages, portretten, employer branding-campagnes, presentaties, webinars, talkshows, kennissessies, interviews, (mini)documentaires en televisieseries te maken.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met live producties, die in full HD gestreamd worden vanaf elke locatie in Nederland waar stroom en een internetverbinding is. Deze zijn uiteraard ook als interactieve of lineaire on demand online video productie bij ons aan te vragen.

We werken voor allerlei opdrachtgevers en dat zijn vaak maatschappelijke en overheidsorganisaties. We werken volgens ISO richtlijnen 9001 en 27001, dus met de kwaliteit en de met ons gedeelde informatie zit het wel goed.

Ben je nieuwsgierig welke projecten wij met succes hebben afgerond? Bekijk hier ons portfolio.

Kek-feb-23-rond-2.png

Kek

styling en visagie

Oscar-feb-23-rond.png

Oscar Langerak

producent

dzenita-web.png

Dženita Čamo

hoofd producties

monica-website.png

Mònica Ruiz van Hattem

creative producer

aurora.png

Aurora Peters

creative producer

saskia-2.png

Saskia Roeleveld

producer

jerry-1.png

Jerry Gerritse

av techniek

Elisabeth-feb-23-rond.png

Elisabeth Woning

financiële administratie

Beke-1.png

Beke Olyrhook

creative

Schrijf je in voor de nieuwsbrief