Studio te huur

Welkom bij onze studio, waar creativiteit en veelzijdigheid elkaar ontmoeten op de grens van Schiedam met Rotterdam.

Onze multifunctionele studio is te huur en is speciaal ingericht voor fotografen, podcastmakers, videomakers en vergadertijgers die op zoek zijn naar een toplocatie voor filmproducties, webinars, explainervideo’s, talkshows en nog veel meer.

Of je nu een flexibele ruimte zoekt voor een vergadering, een workshop, of mediatraining, onze studio biedt een oplossing op maat die jouw creatieve visie ondersteunt.

Studio te huur Rotterdam

Faciliteiten en diensten van onze studio

Onze studio heeft een oppervlakte van 5 x 9 meter met een hoogte van 2,5 meter, perfect voor zowel videoproducties als podcasts. De ruimte is volledig te verduisteren, waardoor je totale controle hebt over de belichting, wat essentieel is voor het produceren van professionele foto- en videobeelden. Met diverse kleuren backdrops en rock solid voorzieningen in licht, geluid en grip, kan elke productie hier naadloos worden uitgevoerd.

Studio te huur voor podcast

Een van onze speciale voorzieningen is de mogelijkheid om een podcast op te nemen. We hebben de ruimte en de microfoons om een gesprek op te nemen met meerdere personen. In de ruimte kunnen verschillende settings gecreëerd worden en decorelementen geplaatst worden. Zo klinkt jouw podcast niet alleen heel goed maar ziet het er ook nog fantastisch uit.

Webinars en digitale evenementen

Onze studio is ook uitstekend uitgerust voor het hosten van webinars en andere digitale evenementen. We zijn goed geoutilleerd, hebben alle spullen in huis en met de ondersteuning die we je op locatie bieden, kun je verzekerd zijn van een soepele uitzending naar je publiek.

presentatie-web
workshop-2

Studio te huur voor workshops en media training

Buiten de technische opstelling biedt onze studio een ideale omgeving voor het houden van workshops en mediatrainingen. Onze faciliteiten zijn samengesteld om een leerrijke en interactieve omgeving te bieden, waar trainers en deelnemers profiteren van zowel de ruimte als de beschikbare apparatuur.

Media training in studio. Te huur in Rotterdam

Studio te huur met volledige catering en ondersteunende diensten

We begrijpen dat lange productiedagen veeleisend kunnen zijn, daarom bieden we volledige cateringopties aan die van je dag bij ons een zorgeloze ervaring maken. Van lichte snacks tot volledige maaltijden, wij weten hoe we je culinaire behoeften te vervullen. Daarnaast staat ons ervaren team altijd klaar om te helpen met elke vorm van technische of algemene ondersteuning die je nodig hebt tijdens je verblijf in onze studio.

Volledige catering bij de studio. Te huur in Rotterdam

Boekingen en contact

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze studio voor je volgende project? Neem contact op met Oscar op 06-22859887 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en de details van je vereisten te bespreken.

Ontdek waarom onze studio de gekozen plek is voor professionals in film, video en digitale media in Schiedam en Rotterdam. Boek vandaag nog en transformeer je creatieve ideeën in werkelijkheid!

Studio huren in de buurt van?