Wij zijn trotse videopartner van gemeente Den Haag

Online Video Producties trakteert Public Cinema op taart nadat de uitslag bekend is geworden.

Public Cinema en Online Video Producties zijn als combinatie één van de vijf partijen die van 2023 tot 2027 video’s maken en zich videopartner van gemeente Den Haag mogen noemen. We zijn er trots op dat we samen het aanbestedingstraject succesvol doorlopen hebben. Vanaf 1 januari 2023 gaan we voor minstens twee en maximaal vier jaar video’s maken voor de gemeente Den Haag.

 

Kwaliteit

De gemeente was op zoek naar meerdere marktpartijen, die kwalitatief goede diensten kunnen verlenen op het gebied van videoproducties. Wij hebben dankzij de strenge selectieprocedure aantoonbaar kennis en ervaring met het produceren van videoprojecten ten aanzien van informatieve videoproducties zoals corporate video’s, (nieuws)reportages, training/instructies, videoboodschappen en camjo-producties. Allen zijn gericht op realistische beelden en mensen voor de camera.

 

Creatief

Ook hebben we aantoonbaar kennis en ervaring met creatieve vormgeving en productie van video. Dat betekent dat we steeds verantwoordelijk zijn voor het gehele proces vanaf het concept, script, storyboard, opname van de audio en video, belichting, post-productie, kleurcorrectie tot en met het opleveren van het eindproduct.

 

Aanbesteding voor Gemeente Den haag

Onze inschrijving scoort voor de uitwerking een Uitmuntend, 100% van de punten. De invulling SROI is concreet en haalbaar, alle bouwblokken worden toegepast en is uitstekend uitgewerkt. We gaan vaak de inzet lokale partijen gebruiken. Ook op het gebied van duurzaamheid is alles goed uitgewerkt. De aanbestedingscommissie heeft op onze inschrijving niks aan te merken. Overall 100%, uitmuntend.

 

Showreel voor gemeente Den Haag

Om ons te presenteren aan de potentiële opdrachtgevers hebben Public Cinema en Online Video Producties in gezamenlijkheid deze showreel gemaakt.

Script: Kevin Janssen en Oscar Langerak
Camerawerk Den Haag beelden: Daan van Vloten
Voice-over stemmen: Nathalie Mees en Pierre Jacobs
Geluidstechniek: Chris Muller van Holland Spoor Studios
Edit: Chantal Wijkmans