Oscar-feb-23-rond.png

Oscar Langerak
oscar@onlinevideoproducties.nl
06 22859887

 

Hi, mijn naam is Oscar en ik ben de eigenaar van Online Video Producties maar ik noem mezelf liever een creatieve, ervaren en allround online video specialist. Sinds 2000 werk ik met passie aan honderden uren opgeleverde online video producties. 1 juli 2019 Online Video Producties heb ik opgericht om hier nog vele uren aan maatschappelijk betrokken videoverhalen aan toe te voegen.

Op de set of achter de schermen kun je mij tegenkomen als producent, strategisch adviseur, conceptontwikkelaar, scriptschrijver, regisseur, producer, cameraman en editor. Vanuit een achtergrond in fotografie is mijn stijl natuurgetrouw, intuïtief en vlot. Ik heb een aanstekelijk enthousiasme dat uitnodigt tot wederzijds werkplezier.

Daarnaast ben ik een filmfreak, muzikant en initiatiefnemer/mede-oprichter van de lokale omroep OPEN Rotterdam. Ik heb een zetel in de Beroepenveldcommissie van de Dutch Filmers Academy. En als secretaris van Platform Communicatie Rotterdam zit ik dicht bij het vuur van het communicatievak. Wil jij je verhaal vertellen via een videoproductie? Bekijk dan hier ons portfolio en neem contact met ons op.

ik-ben-lid-van-logeion-OLP-2.jpg

Schrijf je in voor de nieuwsbrief