Universiteit Leiden

IMG_2161_jpg.jpg
UL-Algemeen-RGB-Kleur-diapositief.png
logo-true-fiction.png
WhatsApp-Image-2022-11-14-at-10.02.51-AM.jpeg
IMG_6830.jpg

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland, opgericht in 1575. Universiteit Leiden biedt 50 opleidingen en 79 master opleidingen aan. Daarnaast hebben ze PHD-programma’s en ook kun je er terecht voor zomerschool, of zelfs een losse reeks collegelessen.

Kennis is groei
We hadden al een tijd op onze wensenlijst staan om video’s te maken voor een groot opleidingsinstituut. Bij OVP vinden we het belangrijk dat mensen blijven groeien door kennis te vergaren. Of zoals Oscar het noemt: “Opleidingsinstituten zijn de kraamkamers van de maatschappij van de toekomst”. Daarom waren we meteen enthousiast toen Danny Akker van True Fiction contact met ons opnam en voorstelde om deze opdracht samen uit te voeren.

50 video’s
50 Video’s die een indruk geven van wat je als student kan verwachten als je voor een specifieke opleiding kiest. Een mooie uitdaging om alle 50 bachelor-opleidingen goed in beeld te brengen en zo toekomstige studenten te informeren en enthousiasmeren.

De opnames vonden plaats in een ruimte waar ook studenten zaten. Prachtig om te zien met hoeveel focus ze aan het werk waren. OVP zet aan tot kennisdeling.

Concept: True Fiction i.s.m. Online Video Producties
Productie: Vanessa Vloemans
Regie: Oscar Langerak
Camera: Jaap Hoogstad
Camera assistent: Devin de Waard
Spotter: Jerry Gerritse