De Waarmakers

teaser 1

teaser 2

Soms loop je tijdens je dagelijkse werkzaamheden wel eens tegen iets aan. Je kan er eigenlijk niet omheen. Je kan ze blijven negeren. Maar je kan er ook wat mee doen. Met tijd en aandacht zijn er altijd redenen te bedenken dat iets wél lukt.

UWV start met De Waarmakers een talentenprogramma voor toptalenten van UWV waarin zij de ruimte en de kans krijgen om hun kwaliteiten verder te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.

Een profielschets maken waaraan een Waarmaker beantwoord is niet zo interessant. Iedereen binnen UWV kan uiteindelijk een Waarmaker zijn. Het is veel interessanter om situaties te schetsen wanneer een Waarmaker keihard nodig is. En daardoor de skills en talenten van Waarmakers uit te lichten. Want waar een Waarmaker onder andere aan beantwoord is dat hij of zij ‘out of the box’ kan denken.

Zo ben ik op het idee gekomen om een kistje symbool te laten staan voor situaties waar je wel mee te maken krijgt in je werk maar je liever bovenop de stapel legt van andere uitdagingen of onder in een laatje wegmoffelt ‘voor later’.

VideoAgency heeft de productie verzorgd en ik heb getekend voor het creatieve concept, de regie en edit.

De vertaling van het concept naar een passende en tastbare metafoor, het Waarmakerskistje en hoe maak je die open, was voor mij erg waardevol. Het kistje gebruiken we niet alleen in de video, maar komt terug in al onze communicatie uitingen. Dankzij de video is het nu echt een uitdaging geworden onder collega’s om het kistje open te krijgen.

-Ingeborg Westerhuis, UWV Communicatieadviseur HRM

opdrachtgever
producent
producer

regisseur
opnameleider
D.O.P.
assistent D.O.P.
productie assistent
ingenieuze kistjesmaker

edit
grading
voice-over
audio

figuranten

UWV
VideoAgency
Manon Overgaauw

Oscar Langerak
Manon Overgaauw
Michaël van Kraalingen
Melody Boorsma
Kek Langerak
Yoeri Nagtegaal

Oscar Langerak
Robin Verspeek
Jet Sol
Oscar Langerak

UWV medewerkers

waarmakers-set.jpg

Schrijf je in voor de nieuwsbrief