C-day20 promotievideo

logeion-1024x400.png

C-day, hét nationaal congres voor communicatieprofessionals is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse communicatiecongres van Europa. Laat je op 16 juni 2020 inspireren. Stel je eigen programma samen door zelf aan de slag te gaan tijdens een workshop, download je kennis tijdens een van de ruim 20 fasterclasses over onderwerpen als gedragsverandering en communicatie, hoor meer over wetenschappelijke onderzoeken en innovaties die ons vak raken.

Of ga jij meer voor de experience? Duik dan een van de “glazen huizen” in of ontsnap uit de communicatie-escape room. Bij C-day gaat het om wat je leert en belangrijker nog, om het ervaren van het communicatievak… En dat kun je maar op één manier doen. Door erbij te zijn. Naast de bekendmaking van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent, maken we ook dé communicatietrends bekend. Pauline de Wilde is dit jaar dagvoorzitter op C-day20. Zie ik jou daar?

Tijdens C-day19 heeft Oscar samen met videograaf Sarina Bax beelden verzameld met het doel om er promotievideo’s van te maken voor editie 2020. De tekst van deze video is geschreven door Eveline Waterreus, marketingmedewerker van Logeion. De edits zijn gemaakt in formaten die optimaal werken voor social media, 1:1 en 9:16.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief