Videocampagne voor Gordijnen.nl

Uit het stof

Gordijnen.nl wil de wereld van gordijnen uit het stof halen. Met een heldere website vol tips en inspiratie, zodat je makkelijk en snel gordijnen kunt bestellen. Met adviseurs die bij je thuis gratis komen opmeten. Èn nu ook met vier nieuwe video’s om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

In 2016 is Gordijnen.nl opgericht door Maurice Winkel. Hij zag in de gordijnenwereld een ratjetoe van onduidelijke prijzen en afspraken, en dacht: Dit kan leuker en transparanter. Ofwel, de geboorte van Gordijnen.nl.

 

Hoofdrollen

De woorden ‘Vriendschap en openheid’ behoren tot de kernwaarden van Gordijnen.nl. Dus natuurlijk kregen medewerkers de hoofdrollen in de nieuwe videocampagne. En ook oprichter Maurice Winkel komt als een rode draad in de video’s voorbij, gehuld in een ridderpak. Cris en Martijn, beiden adviseur voor Gordijnen.nl, hebben een leuke tijd gehad op de set en ook nog tips en trucs mee naar huis genomen.

 

Acteren op een filmset

“Nee joh, ik had nog nooit voor een camera gestaan”, zegt Martijn van der Waal. “Ik kwam erachter dat ik supersnel praat, en dat is voor de camera een beetje ongelukkig. Ik kreeg een paar goede tips hoe ik rustiger kon praten en dat advies gebruik ik in klantgesprekken nog steeds. Toch leuk zo’n cursus op de set.”

Cris Wevers Lopo: “Ik stond tijdens de opnames de hele dag in het middelpunt, het draaide letterlijk om mij. En ik mocht op een leuke en informatieve manier uitleggen waar ons bedrijf voor staat. Take negen was de langste opname, geloof ik,  iedereen bleef vriendelijk.”

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle video’s hieronder.

 

Credits

Concept/script: Cor Hospes
Productie/Realisatie: Online Video Producties