Uitgeverij Wilde Haren

Schermafbeelding-2021-11-22-om-23.41.59.png

Uitgeverij Wilde Haren is de uitgeverij van boeken met illustraties die onze diverse samenleving weerspiegelen. En één van de genomineerden voor De Rotterdamse Kinderrechten Awards. Deze awards zijn op zaterdag 20 november bekendgemaakt op het Kinderrechtenfestival in Plaswijckpark. Thuis op Straat (TOS) en Unicef organiseerden samen met gemeente Rotterdam de uitreiking. Met de award worden organisaties en mensen in het zonnetje gezet, die bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van Rotterdamse kinderen van 0 tot en met 18 jaar.

 

De gemeente Rotterdam reikte voor de vijfde keer de Rotterdamse Kinderrechten Award uit. Hiermee wordt samen met Rotterdamse burgers aandacht gevraagd voor de rechten van het kind. De winnaars ontvingen een speld, certificaat en een geldbedrag. Alle geldbedragen zijn bedoeld om te investeren in mooie projecten voor kinderen. Bekijk alle genomineerde initiatieven op de webpagina Kinderrechtenaward.

 

In de categorie Rotterdamse organisatie was de tweede plaats voor Uitgeverij Wilde Haren. Om zichzelf te profileren werden de deelnemers gevraagd een video over zichzelf in te leveren. Online Video Producties werkt hier graag aan mee.

 

 

camera: Tom Voermans
montage: Oscar Langerak

 

meer informatie:
https://www.uitgeverijwildeharen.nl/