toekomstbehendig onderwijs

Kees Klomp

Iedereen lijkt inmiddels wel aan te voelen dat transitie in het onderwijs noodzakelijk is. Jonge mensen van nu hebben iets anders nodig. We kunnen niet blijven hangen in hoe het was.

 

Pesant is initiatiefnemer van de serie eerlijke gesprekken over toekomstbehendig onderwijs. Evelien Ketelaar en Frank Vijg spreken met gasten die hun persoonlijke verhaal delen over de noodzaak van het verbinden van leren en leven, de rol van onderwijs en hoe zij zichzelf actief inzetten voor de noodzakelijke transitie. Deze unieke verhalen kunnen ons vertrouwen geven, omdat ze helpen om verleden, heden en toekomst te verbinden. Ze dragen bij aan een nieuw narratief. Het ophalen en delen van deze verhalen is onze bijdrage aan de onvermijdelijke beweging in onderwijs. Bouwen aan nieuw perspectief: een onderwijswerkelijkheid waarin leren en leven zijn verbonden.

 

En dat allemaal vanuit onze studio. Wij bieden graag ruimte voor het delen van een goed verhaal. Het aanzetten tot verandering op maatschappelijke thema’s. In dit geval toekomstbehendig onderwijs. We hebben geholpen met het format, dit doorgevoerd in het decor bepaald en we hebben de videomarketingstrategie ontwikkeld.

 

In de eerste reeks zijn vier interviews opgenomen welke maandelijks worden gepubliceerd. Via sociale media, met name op LinkedIn, worden met pakkende teasers mensen verleidt de volledige video te bekijken. En het kijken is het waard, want wauw wat waren dit mooie gesprekken.

Joke Middelbeek

Jan Rotmans