Leiderschaps-communicatie

Hoe communiceert een leider? Wat wordt er verwacht van een leider in verschillende situaties binnen het team? En is er een verschil in aanpak tussen mannelijke en vrouwelijke leiders? En hoe zit het met hun tone of voice?

In de masterclass Leiderschapscommunicatie nemen Manfred en Rozemarijn je mee in de wonderlijke wereld van hedendaags leiderschap. 

Manfred van Doorn van Double Healix Academy heeft De reis van de held van Joseph Campbell als uitgangspunt genomen voor diverse leiderschapstrainingen. Afgelopen jaren heeft Manfred vele leiders getraind.

Op basis van deze ervaring heeft Manfred het Double Healix leiderschapsmodel ontwikkeld. Dit model bevat alle componenten van modern en effectief leiderschap. Het geeft leiders zicht op de eigen behoeften, vaardigheden, waardepatronen en spanningsvelden. Voor de masterclass Leiderschapscommunicatie zoomt Manfred in op de belangrijkste communicatiestijlen van hedendaagse leiders.

Rozemarijn Dols richt zich in de dagelijkse praktijk op persoonlijke, team- en leiderschapsontwikkeling. Rozemarijn heeft dit jaar het boek Is the lady for the turning? geschreven over vrouwelijk leiderschap. Zij spreekt tijdens de masterclass Leiderschapscommunicatie over de verschillen met mannelijk leiderschap en de dilemma’s waar vrouwen mee kampen.

Rozemarijn en Manfred zijn naast Double Healix betrokken bij Movielearning.com en zetten veelvuldig filmfragmenten in om hun verhaal te ondersteunen. Het belooft dan ook een inhoudelijk en visueel enerverende masterclass te worden!

Platform Communicatie Rotterdam en Logeion bundelen de krachten bij het organiseren van dit event. Dit event is gratis toegankelijk voor PCR-leden, andere geïnteresseerden nodigen we uit lid te worden van PCR of zich aan te melden via Logeion.

“Wat héb ik genoten! Een mooie balans tussen informatie, inspiratie, kennisdeling en openhartig gezamenlijk leren. Dit allemaal aan de hand van beelden en rolmodellen waardoor het geheel veel sneller tot leven komt. Heerlijk!”
– Lotte Geertsen, manager Entrepreneurial Lab TMC, over een eerder symposium van Rozemarijn en Manfred.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief