Corporate video O&P Rijk

Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk) is een nieuwe organisatie binnen de Rijksoverheid die ontstaan is door een fusie van een aantal afzonderlijke organisaties op het gebied van HR. Nog niet iedereen die binnen de Rijksoverheid werkt is bekend met deze nieuwe organisatie en haar dienstverlening. Deze corporate video gaat daar verandering in brengen.

 

O&P Rijk is een nieuwe shared -service organisatie die integrale ondersteuning biedt bij personeels- en organisatievraagstukken. In deze organisatie zijn acht kleinere organisaties samengebracht met het doel meer samenhang in het dienstenlandschap te creëren, wat bijdraagt aan de verbetering van dialoog en samenwerking tussen beleid en uitvoering. O&P Rijk biedt een breed palet van diensten aan, variërend van advies tot gemandateerd werkgeverschap.
OVP heeft deze corporate video geproduceerd dat de nieuwe organisatie en haar diensten introduceert aan de klanten binnen de Rijksoverheid. De corporate video wordt ook ingezet op alle momenten waarin een introductie van de organisatie nodig is, zoals bij klantbijeenkomsten.

 

Credits

Productie: Dženita Čamo
Script en regie: Michiel van der Zeeuw
Camera en edit: Oscar Langerak
Assistent: Kaya Langerak
Geluid: Kees van der Knaap
Animaties: Roeland Veraart en Anjay Korpelshoek