Little Dutch partner event

Op 9 juli 2021 komen de 30+ distributeurs van Little Dutch virtueel samen tijdens het Partner Event 2021 en krijgen de nieuwe collectie gepresenteerd. Het merk Little Dutch is hard gegroeid en het doel van de bijeenkomst is het overbrengen van het merkgevoel, emotionele snaar raken, partners betrekken en banden aanhalen met de distributeurs.

 

De registratie gebeurt met zes 4K camera vanuit verschillende camerastandpunten die live geschakeld worden. De livestream is online te zien via desktop, op mobiele apparaten en connected TV’s. De gehele livestream wordt integraal opgenomen en is daarna schoongeknipt en nabewerkt on demand beschikbaar.

 

Een visuele omlijsting van het webinar werkt goed. Hierdoor krijgt het webinar als geheel de allure van een narrowcasting talkshow. Dit noemen we het leaderpakket. Het webinar heeft een mooie openingsvideo waarbij de inhoud wordt aangekondigd, elk onderwerp een introductievideo, elke instartvideo krijgt een start- en eindanimatie en het webinar heeft een outro/aftiteling waarin alle direct betrokkenen bedankt worden. Het geheel heeft zo een professionele uitstraling en laat een zeer verzorgde indruk achter.

 

PLATFORMS & VERSPREIDING

Via alle bekende social media kanalen, Zoom en Teams kun je livestreamen. Wij zijn fan van de vele extra’s van het webinarplatform Webinargeek waarop we een premium-abonnement hebben en gemakkelijk honderden mensen mee bereiken. Ook zijn er extra’s mogelijk zoals de huisstijl doorvoeren in de streaming omgeving, (betaalde) registratiemogelijkheden, moderatie, privéchats, call to actions aanbieden, polling, tijdens en na de livestream downloads aanbieden zoals de keynote of pdf’s. Wat niet kan is videochatten zoals bij Teams of Zoom.

 

WAT WE DOEN VOOR LITTLE DUTCH OP 9 JULI

We verzorgen het Partner Events 2021 op vrijdag 9 juli vanuit de studio van Online Video Producties aan de Gustoweg 15 in Rotterdam. Het live plenaire programma duurt ±1,5 uur. De distributeurs worden meegenomen in het merkgevoel door niet alleen de producten te zien, maar vooral ook het verhaal achter de producten te horen. Little Dutch presenteert de strategie 2021 waar ook dieper op de missie, visie en kernwaarden wordt ingegaan. Met de presentatie van het brandbook hebben de distributeurs een naslagwerk waar ze dit terugvinden. Daarnaast krijgen de distributeurs tijdens de bijeenkomst het verhaal achter de nieuwe collectie gepresenteerd. Hier worden ook de licentiesamenwerkingen en de werkwijze toegelicht. En als kers op de taart worden videoportretten van twee distributeurs, uit Polen (Warszawa) en UK (Gosforth), getoond. Via WebinarGeek wordt een quiz gehouden met de deelnemers die hiermee prijzen kunnen winnen.