Tessa Engelmoer – Audiovisueel medewerker bij Online Video Producties
tessa@onlinevideoproducties.nl

 

Hi, mijn naam is Tessa en ik ben bij Online Video Producties begonnen als stagiaire van mijn studie AV-design aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Al van jongs af aan ben ik bezig met het maken van video’s. Als persoon ben ik creatief en visueel ingesteld waardoor ik nieuwe concepten ook kan uitvoeren. Bij Online Video Producties pas ik deze kwaliteiten toe in de praktijk en werk ik volledig mee aan alle producties.

Ik ben geïnteresseerd in alle facetten van het audiovisuele vak en ik leer snel. Voor video producties vind ik het super leuk om met de gimbal de mooiste beelden vast te leggen op video. Daarnaast hou van Haribo-snoepjes, wandelen met mijn hond en vriendinnen fotograferen. Maar ik weet ook veel van planten.

Na mijn stage bij Online Video Producties ga ik verder als Allround audiovisueel medewerker om samen met de andere teamleden prachtige video producties te maken voor onze opdrachtgevers. Nieuwsgierig naar ons portfolio? Bekijk deze hier.