saskia-3.png

Saskia Roeleveld – Videoproducent bij Online Video Producties
saskia@onlinevideoproducties.nl
06 46293291

 

Hi, ik ben Saskia een echte regelaar en verbinder. Door de juiste mensen op de juiste plek en op het juiste moment samen te brengen, ontstaan de mooiste resultaten. Met mijn ervaring van het runnen van een eigen ondernemersnetwerk in Rotterdam heb ik veel ondernemers en bedrijven leren kennen. Hierdoor weet ik goed wat er nodig is voor de groei van bedrijven. Deze kennis neem ik mee in mijn werk als producer door in de producties scherp te zijn op de strategische doelen van de opdrachtgever.

Zelden zie je mij zonder laptop of telefoon, omdat ik altijd in verbinding sta met alle betrokken partijen van de vele lopende producties. Met oog voor het grotere plaatje en een scherpe blik op de details coördineer ik de videoproducties van A tot Z.

Ik sta open voor nieuwe ideeën en ben gepassioneerd over innovatie en het creëren van een duurzame samenleving. Zo verdiep ik mij onder andere in natuurlijke gezondheid, zelfliefde, het financiële systeem en de rol van technologie. Wil je weten aan welke video producties ik heb meegewerkt? Bekijk dan hier ons portfolio.