Hidde-1.png

Hidde Gorseman – AV stagiar bij Online Video Producties
hidde@onlinevideoproducties.nl

 

Hoi, ik ben Hidde, 18 jaar en ik woon in Ridderkerk.

Heel vroeger wilde ik straaljagerpiloot worden, maar dat is er niet van gekomen 😉 Na mijn middelbare school dacht ik, ik moet gewoon een opleiding gaan doen en AV leek me wel leuk. Inmiddels zit ik in het tweede jaar, filmen en editen vind ik het tofste, daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Mijn hobby’s? Gamen, chillen met mijn vrienden en ik hou van muziek luisteren, Engelstalige hiphop zoals 50 Cent. Wat ik het laatste heb geluisterd.. Eh dat was Joey Badass, The Light. Ik hou niet van vis, maar je kan me wakker maken voor een pizza pepperoni en verder, laat me lekker slapen haha.

Bij OVP vind ik de sfeer relaxed. Nu is het vooral veel doen en leren. Na mijn stage hoop ik beter te weten wat ik later wil gaan doen.

Ben je nieuwsgierig naar de projecten waarbij ik het team van Online Video Producties heb ondersteund? Bekijk dan hier ons portfolio.