Elisabeth – financieel administratief medewerker bij Online Video Producties
elisabeth@onlinevideoproducties.nl

Hi, ik ben Elisabeth en doe de financiële administratie bij Online Video Producties. Omdat ik er gelukkig van word als de cijfers kloppen, is dit een baan die mij op het lijf geschreven is.

Al sinds mijn 19e werk ik in de financiële administratie. Het fijne aan dit werk is dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. Klopt het getal onder de streep niet? Dan ga je op zoek tot het wel klopt. Als het om cijfers gaat, bestaat er geen grijs gebied.

Ik heb een vriend en een dochter van 7 en woon in Schiedam. Ik ben druk met mijn werk en met het moederschap, dus om te ontspannen doe ik Sudoku-puzzels (nog meer cijfers!) en lees ik graag thrillers. Een keer per jaar maak ik een stedentrip met mijn vriend. Lekker in een hotel slapen en ontbijten en foto’s maken van mooie plekken. Ooit wil ik nog naar Las Vegas en de Hoover Dam in Nevada.

Voor één ding mag je me ‘s nachts wakker maken en daar hoef je Schiedam niet eens voor uit: een patatje van de Bram Ladage.

Ben je nieuwsgierig naar de projecten waarbij ik het team van Online Video Producties heb ondersteund? Bekijk dan hier ons portfolio.