dzenita-rond-transparant.png

Dženita Čamo – Hoofd producties bij Online Video Producties
dzenita@onlinevideoproducties.nl

Hi, ik ben Dženita Čamo, hoofd producties bij Online Video Producties. Sinds 2009 werk ik als freelance mediaproducer, communicatieadviseur en onderzoeker voor commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en culturele instellingen. De laatste jaren geef ik ook regelmatig video- en communicatietrainingen.

Mijn ervaring, talenten en passie voor het media-en communicatievak komen het mooist samen in mijn werk als producer. Daarin kan ik mijn creatieve en organisatorische kant goed combineren. Planningen, draaiboeken en call sheets maken doe ik met liefde, want als de basis goed geregeld is, kan de creatie ook tot bloei komen.

Naast mijn werk bij Online Video Producties ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met… film! Als zelfstandig producent, scenarioschrijver en regisseur maak ik autonoom werk en produceer ik graag films van andere interessante makers. Daarnaast maak ik deel uit van Film Platform Rotterdam, waar ik me met veel plezier inzet voor de promotie van Rotterdamse films en filmmakers. Als producent werk ik soms ook voor kunst- en theaterprojecten en verschillende festivals.

Als ik mezelf echt wat rust wil gunnen van al het leuke werk dat ik doe, dan verlies ik me graag in een goed boek, een goede film of in het maken van een schilderij. Of ik pak gezellig een terrasje met vrienden.

Benieuwd bij welke projecten ik heb geholpen bij Online Video Producties? Bekijk dan hier ons portfolio.