Samen bereik jij meer

LC-logo-groot-transparant.png

Schermafbeelding-2021-12-16-om-19.45.24.png

We hebben al eens een artikel gepost over de Touch Tell Sell videomarketingstrategie. Online Video Producties werkt mee aan de Nationale Nederlanden campagne: Samen bereik jij meer.

 

Als je bedrijf groeit, groeien ook de risico’s. Ondernemer Kees van Ossenbruggen kan erover meepraten. Zijn fruitbedrijf, 50 jaar geleden door zijn ouders gestart, is uitgegroeid tot een indrukwekkende onderneming. Hoe dat mogelijk werd? Door de risico’s heel serieus te nemen. En samen met zijn verzekeringsadviseur te kijken naar praktische oplossingen. Zelfs voor de opslag van de fruitkisten!

 

Als onderdeel van de campagne Samen bereik jij meer is er een klantverhaal uitgebracht over de relatie tussen Van Ossenburg en Nationale Nederlanden. Om mensen uit te nodigen om het klantverhaal te lezen, worden er verschillende 15 sec. teaservideo’s gemaakt aan de hand van het touch-tell-sell principe voor verschillende platformen.

 

Online Video Producties is gevraagd om een voorstel te maken voor realisatie van deze video’s. Dit voorstel is ontwikkeld naar aanleiding van een aanvraag van Leene Communicatie en Nosuch Company.

 

camera: Tom Voermans
montage: Oscar Langerak

 

meer informatie over de inhoud van de video vind je hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief