PCR-kleur-1024x416.png

Oscar Langerak is in februari 2019 toegetreden tot het bestuur van PCR. Naast het uitvoeren van bestuurszaken helpt Oscar mee met het organiseren van bijeenkomsten.

 

Platform Communicatie Rotterdam (PCR) is dé vereniging van en voor communicatieprofessionals die wonen en/of werken in de regio Rotterdam.

Wat de leden bindt? Ze hebben passie voor hun vak en blijven graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook investeren ze in een netwerk van persoonlijke, inspirerende relaties die verder gaan dan het uitwisselen van visitekaartjes alleen. Zo krijgen ze een nog bredere kijk op het werkveld.

 

Jaarlijks zo’n 8 vakinhoudelijke bijeenkomsten

Zo’n acht keer per jaar treffen we elkaar tijdens prikkelende vakinhoudelijke bijeenkomsten. Deze vinden meestal plaats op de maandagavond. Leden worden ontvangen met een hapje en een drankje en doen daarna nieuwe ideeën op door in discussie te gaan met interessante, toonaangevende sprekers. Aansluitend is er tijd om onder het genot van een drankje na te praten. Lees de verslagen van de bijeenkomsten om een indruk te krijgen.

 

Grote variatie aan thema’s

Het ledenbestand van PCR is divers. Je vindt er bijvoorbeeld vormgevers, communicatieadviseurs en tekstschrijvers, maar ook interaction designers, nieuwemediafanaten en marktonderzoekers. Deze diversiteit zie je terug in de onderwerpen van onze bijeenkomsten. Een greep uit de thema’s: effectief design, accountability, pitchen, storytelling en reputatiemanagement. Bijna alle avonden hebben een Rotterdams tintje, omdat de sprekers uit de regio komen of omdat het thema in relatie staat tot de stad. Bovendien ontvangen we je altijd op een andere, unieke Rotterdamse locatie.

 

Kennissessies

PCR geeft leden de gelegenheid zelf kleine bijeenkomsten te organiseren. Dit kan een verdieping zijn op een bijeenkomst, een creatieve sessie, een bedrijfsbezoek of misschien wil je je kennis delen tijdens een workshop met leden. Ben je geinteresseerd in het organiseren van je eigen kennissessie met PCR? Neem dan contact op met het bestuur via secretaris@pcr.nl. Het bestuur beoordeelt dan of PCR deze kennissessie kan faciliteren. Denk aan een uitnodiging aan de PCR-leden, een vermelding op de website en Llinkedin. Je kunt ook aanspraak maken op een tegemoetkoming in de kosten.

 

Geïnteresseerd?

Lid worden van Platform Communicatie Rotterdam? Bekijk dan de diverse lidmaatschappen en meld je aan!

https://pcr.nl