PCR – Trends in communicatie

PCR-Trends-02.jpg
pcr.jpg

Welke markttrends, consumententrends of maatschappelijke trends zijn relevant voor jou, je merk, je organisatie, je community? Heb je daar voldoende zicht op? En zo ja, wat doe je er dan mee? Hoe pas je abstracte trends toe in je dagelijks werk van morgen. Op 9 maart gingen we niet teveel lullen maar lekker poetsen, aan de slag met Trendwatching.

Als organisatie, als merk, als medewerker wil je relevant blijven. Je speelt daarom in op trends en ontwikkelingen die passen bij jouw merk, je doelgroep. Welke trends komen nu voorbij en moet jij niet missen.

Tijdens deze avond werden de ontwikkelingen naar jouw werkdag van morgen vertaald. Cindy Mirande van Versdenkers neemt ons mee in een royale workshop Trendwatching.

Hierna was de avond nog lang niet voorbij. Want over trends valt genoeg te vertellen. Er kon gekozen worden uit één van twee break-out sessies.

Kim Stolk vertelde wat de visuele trends zijn op Instagram. Kim is onderzoeker naar Visual Storytelling en docent Contentstrategie op de Hogeschool Rotterdam. En natuurlijk zelf actief op Instagram.

Of je luisterde naar de praktijkcase over inclusieve communicatie van Ron de Koning van Gemeente Rotterdam over hoe de gemeente in haar communicatie elke Rotterdammer een gezicht wil geven en voor iedereen aansprekend zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief