PCR Contentstrategie aankondiging

pcr.jpg
Content vormt de basis voor veel van wat je kunt doen met communicatie. Daarom zijn we er eens even goed voor gaan zitten bij de PCR-avond over contentstrategie op maandagavond 20 mei 2019.

De juiste content zorgt ervoor dat je boodschap aankomt bij je doelgroep, mensen emotioneel raakt en leidt tot echte binding met je publiek.

De echte vraag is: Hoe doe je dat dan?

Hoe kies je uit alle mogelijkheden en kanalen? Wanneer doe je iets met de app, op social media, met de website, in de nieuwsbrief, op tv of in de krant? En welke content past dan het beste als je het hebt over tekst, video, afbeeldingen tot een standje met een belevenis op de markt?
Dat doe je allemaal met contentstrategie. Als je weloverwogen keuzes maakt over de optimale mix van content en kanalen om je doelgroepen te bereiken dan ben je bezig met contentstrategie.
Op 20 mei zijn er twee experts op bezoek. Cor Hospes, contentstrategist, neemt je mee in de zachte kant van contentstrategie: de liefde voor de klant, het merk en de beleving. Waar alles draait om het echt raken van je publiek. Karsten Mosterd, digital marketing manager van Exact, gaat je laten zien wat je kunt met cijfers, resultaten, conversie. Kortom de harde en rationele kant: wat levert het je op aan leads en bereik.