Saskia Roeleveld
saskia@onlinevideoproducties.nl
06 46293291

 

Saskia Roeleveld is een echte regelaar en verbinder. Door de juiste mensen, op de juiste plek en op het juiste moment samen te brengen, ontstaan de mooiste resultaten. Met haar ervaring van het runnen van een eigen ondernemersnetwerk in Rotterdam, heeft ze vele ondernemers en bedrijven leren kennen en weet ze goed wat nodig is voor de groei van bedrijven. Deze kennis neemt ze mee in haar werk als producer door in de producties scherp te zijn op de strategische doelen van de opdrachtgever. 

 

Zelden zie je Saskia zonder laptop of telefoon, omdat ze altijd in verbinding staat met alle betrokken partijen van de vele lopende producties. Met oog voor het grotere plaatje en tegelijk een scherpe blik op de details, coördineert Saskia de productieprocessen van A tot Z. 

 

Saskia staat altijd open voor nieuwe ideeën en is gepassioneerd over innovatie en het creëren van een duurzame samenleving. Zo verdiept zij zich onder andere in natuurlijke gezondheid, zelfliefde, het financiële systeem, en de rol van technologie.