KLM Blauwe Hart Event

Videonieuwsbericht is een vaste videoleverancier van KLM en is dan ook gevraagd om van dit event videoverslagen te maken. Samen met cameraman Dick Royaards werd ik als reporter/regisseur op pad gestuurd met een microfoon en een GoPro cameraatje. De beelden hiervan zorgden voor een verrassende twist in de edits.

 

Omdat de video’s voor intern gebruik zijn kunnen ze niet openbaar vertoond worden. Maar omdat het zo’n fijne samenwerking was en de resultaten naar ieders tevredenheid deel ik als herinnering aan deze opdracht de insta-stories die ik ervan gemaakt heb. En heb ik een vrije edit gemaakt van de GoPro footage.

 

Het was voor het eerst dat de KLM medewerkersdagen met vrijwilligerswerk worden ingevuld. In deze week krijgen KLM-ers de kans om onder werktijd een dagdeel mee te werken aan een activiteit gerelateerd aan het verduurzamen van de omgeving. Die kans grepen ze massaal, gedurende deze week deden 1000 mensen mee. Je kan het het beste vergelijken met NL doet, het landelijke event waarbij vrijwilligerswerk op de kaart gezet wordt.