Online Video Producties

Deel jouw verhaal via een online video productie

Oscar Langerak is Online Video Producties gestart om verhalen van mensen via video te delen. Hij bedenkt en creëert maatschappelijk betrokken video’s die authentiek zijn voor het publiek. Hierin zijn vorm en functie niet duaal, maar elkaar versterkend. Oftewel, altijd de juiste vorm bij de inhoud!

 

Sinds 2000 werkt Oscar met passie aan honderden uren opgeleverde online video producties voor bedrijven en organisaties uit allerlei sectoren, zoals overheid, IT en cultuur en onderwijs. Als voormalig partner van VideoAgency ontwikkelde hij de laatste jaren o.a. online video producties voor Gemeente Rotterdam en Water Sensitive Rotterdam. Ook schreef hij met veel enthousiasme de videostijlgids van UWV Nederland en ontwikkelde hij het videoformat voor Kunsthal Live. Hij is op tactisch en strategisch vlak ook bekend met subsidies en aanbestedingen.

 

Oscar is creatief, ervaren, allround en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Als conceptbedenker, scriptschrijver, regisseur, producer, cameraman en editor. Vanuit een fotografieachtergrond is zijn filmstijl natuurgetrouw, intuïtief en vlot. Hij stelt alle betrokkenen moeiteloos op hun gemak en zet zo een prettige sfeer neer op de set. Zijn mindset is dienstbaar en oplossingsgericht maar met een gezonde dosis autonomie. Werkplezier, co-creatie en het liefst nog een duurzame werkrelatie zijn dé ingrediënten voor krachtige online video producties met een purpose en tevreden klanten.

 

Oscar is naast professional ook nog filmfreak, muzikant en initiatiefnemer/mede-oprichter van de lokale omroep OPEN Rotterdam. Momenteel zit hij in het bestuur van Platform Communicatie Rotterdam en werkt hij samen met LOGEION de landelijke vereniging van communicatieprofessionals.

 

Bel gerust een keer met uw vraag of videobehoefte. Oscar weet sowieso een oplossing.