gio.png

Giovanni Polhuijs – AV technieker bij Online Video Producties
giovanni@onlinevideoproducties.nl

 

Hi, mijn naam is Giovanni. Ik ben AV-technieker en ex-stagiair bij Online Video Producties. Ik hou me bezig met het nabewerken van video’s/foto’s, maar je kunt me ook tegenkomen op productiedagen.

Vanaf mijn 14e ben ik begonnen met het maken van video’s, eerst op YouTube en later achter de camera tijdens kerkdiensten. Door de jaren heen werden mijn interesses steeds groter, waardoor ik meer wilde leren over het maken van video’s.

Tijdens mijn opleiding ben ik niet alleen meer te weten gekomen over het maken van video’s, maar ook alles wat daar aan voor af gaat. Mijn interesses werden uitgebreider en ik begon me op meerdere vlakken te verdiepen in de creatieve industrie. Naast het werken aan video’s/foto’s ben ik vaak te vinden op Netflix of in de stad aan het shoppen.

Na mijn huidige opleiding ga ik door met leren in een website opleiding. Ik heb nog geen specifiek doel wat ik later wil gaan doen, ik zie wel waar de tijd mij brengt en tot die tijd blijf ik werken aan video’s en foto’s. Meer weten over de projecten waar ik heb geholpen bij Online Video Producties? Bekijk dan hier ons portfolio.